ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM εργάζεται ως σερβιτόρα και να γιατί

«Δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί...»

Μαρία Σάββα

Κάνοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η πρώτη παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιώτη, αποκάλυψε στους ακόλουθούς της ότι μετά την πορεία της στο ριάλιτι μόδας, το μόντελινγκ δεν είναι κάτι που έχει σταθερό μισθό γι’ αυτό και η ίδια επέλεξε να ξεκινήσει να δουλεύει ως σερβιτόρα.

Μετά από κριτική που έχει λάβει για την δουλειά της η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της γράφοντας: «Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα. Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου».

@paraskevi.kerasioti

Με ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .

original sound - emma
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
GNTM  |  gossip  |  news  |  showbiz  |  lifestyle  |  Ελλάδα

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση