ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Αυτές οι 3 Κύπριες βρέθηκαν στα Brit Awards

Οι φωτογραφίες από την λαμπερή εκδήλωση στο Λονδίνο.

Δέσποινα Άσπρου

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την απονομή των βραβείων Grammy, η βρετανική μουσική βιομηχανία παρουσίασε τη δική της τελετή προκειμένου να τιμήσει τους Βρετανούς καλλιτέχνες της χρονιάς, όπως ψηφίστηκαν από το βρετανικό και όχι μόνο κοινό. Αναφερόμαστε φυσικά για τα Brit Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου στο «The O2 Arena» του Λονδίνου.

Ο 29χρονος Άγγλος τραγουδιστής κατάφερε να κερδίσει και στις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος και συγκεριμένα αυτές για τον Βρετανό Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Βρετανικό Άλμπουμ της Χρονιάς για το «Harry’s House», το Βρετανικό Τραγούδι της Χρονιάς για το «As It Was» και τον Καλύτερο Pop/R&B Καλλιτέχνη. 

Στην εκδήλωση έδωσαν "το παρών" τους πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του θεάματος, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τις Salma Hayek, Lizzo και Jodie Turner-Smith. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις προσωπικότητες, είδαμε και τρεις Κύπριες, οι οποίες μάς ενημέρωσαν για το γεγονός μέσα από διάφορες αναρτήσείς που έκαναν στα κοινωνικά της δίκτυα.

Ο λόγος για την Χριστίνα Δυμιώτη που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στον τομέα της βιωσιμότητας και όπως μάς είπε, σε  sustainable textile manufacturing company στο Sheffield, την Παναγιώτα Δημοσθένους και την Νικόλ Αριστείδου.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση