ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Αυτή η iconic ταινία επιστρέφει!

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Μέχρι σήμερα είναι μια από τις πιο iconic κωμικές ταινίες που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 2000, παρόλο που το σίκουελ δεν ενθουσίασε τόσο. Με πρωταγωνίστρια την Reese Witherspoon σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους και αγαπημένους ρόλους, το ''Legally Blonde'' ακολουθούσε την Elle Woods. Ήταν μια γυναίκα γεμάτη ζωή και αισιοδοξία, ντυμένη στα ροζ και λίγο αφελής, που αποφάσισε να μπει στο Harvard για να κερδίσει πίσω τον αγαπημένο της, που την χώρισε επειδή ήταν πολύ... ξανθιά! Τα πράγματα φυσικά στην πορεία παίρνουν άλλη τροπή. 

Σύμφωνα με το Deadline, τα MGM Studios βρίσκονται ένα βήμα πριν υπογράψουν συμφωνία για μια τρίτη ταινία ''Legally Blonde'', με πολλούς ηθοποιούς από την πρώτη ταινία να επιστρέφουν και φυσικά την Witherspoon. H Amanda Brown, συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε, θα γράψει το σενάριο ενώ οι παραγωγοί των δύο πρώτων ταινιών πρόκειται να επιστρέψουν. 

Πέρασαν 17 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους, αλλά στα χρόνια η ταινία μετατράπηκε σε καλτ. Η πρώτη ταινία συγκέντρωσε $141 εκατομμύρια παγκοσμίως και γρήγορα είε ένα σίκουελ, το 2003. Το 2007 ακολούθησε ένα μιούζικαλ στο Broadway που παρουσιαζόταν για σχεδόν δύο χρόνια. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ιδέα για το τι θα δούμε στην τρίτη τανία, και η Witherspoon δεν έχει κάνει κάποια δήλωσει αν και συχνά ανεβάζει memes από το ''Legally Blonde'' στο Instagram. 

Περιμένουμε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση