ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Αυτή είναι η μπομπονιέρα και οι κουμπάροι του πριγκιπικού γάμου στην Αθήνα

Η λιτή και κομψή μπομπονιέρα του γάμου

newsroom must

Όπως είναι πλέον γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς έλαβε μέρος το Σάββατο 23 του Οκτώβρη και δεν ήταν άλλο από τον θρησκευτικό γάμο του Φίλιππο Γλυξμπούργκ και τη Nina Flohr στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της Αθήνας.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην τελετή προσφέρθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης της τελετής μέσω οθόνης στο ξενοδοχείο King George. Όπως κάθε πριγκιπικός γάμος που σέβεται τον «εαυτό» του, πέραν του κομψότατου νυφικού από τον οίκο Chanel, την εκκλησία και τους λαμπερούς καλεσμένους, εντύπωση έκανε και η επιλογή της μπομπονιέρας δείχνοντας μας ακόμα μια φορά την λεπτομερειακή οργάνωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by George Davlas (@george_davlas)

Το ζευγάρι δώρισε ένα μπλε κουτί αμπαλαρισμένο με άσπρο φιόγκο και ένα αντικείμενο με το λογότυπο του ζευγαριού εμπνευσμένο από τα αρχικά των ονομάτων τους. Κουμπάροι και παράνυμφοι του ζευγαριού ήταν ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο Πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων. Ενώ η υπερπολυτελής δεξίωση που ακολούθησε της λειτουργίας του γάμου έγινε στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο με πλούσιο ανθοστολισμό και ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό menu.

Δείτε την μπομπονιέρα.

 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση