ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Αυτή είναι η μόνη celebrity που ο Joe Biden ακολουθεί

O απίθανος τρόπος με τον οποίο τον έπεισε να την ακολουθήσει στο twitter και τα υπόλοιπα 12 άτομα που ακολουθεί

newsroom must

Μπορεί μετά από τις πολλές τους λογομαχίες, η Chrissy Teigen να "κέρδισε" ένα "ωραιότατο" block από τον πρώην πρόεδρο της Αμερικής Donald Trump στο Twitter... ωστόσο με την εκλογή του Joe Biden τα πράγματα άλλαξαν και ξαφνικά, το 35χρονο μοντέλο έγινε η πρώτη celebrity που ο πρόεδρος ακολουθεί.

Αυτό που κάνει εντύπωση, είναι ο τρόπος με τον οποίο η Chrissy Teigen κατάφερε να πείσει τον Joe Biden να την ακολουθήσει. Τι έκανε;

Το μοντέλο, το οποίο βρίσκεται με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους στην Washington, DC, λόγω της ορκωμοσίας, έγραψε το πρωί της Τετάρτης: «Γεια σας, @JoeBiden, βρίσκομαι σε αποκλεισμό από τον Πρόεδρο εδώ και τέσσερα χρόνια, μπορώ να έχω ένα follow, παρακαλώ;».

Λίγες ώρες μετά από την εν λόγβ ανάρτησή της και ενώ ο λογαριασμός ακολουθούσε μέχρι στιγμής άτομα που σχετίζονται με τον Λευκό Οίκο και το Κογκρέσο, η Chrissy Teigen κατάφερε να γίνει μία από τους 13 ακόλουθους του επίσημου λογαριασμού του νέου Προέδρου της Αμερικής.

«Θεέ μου, η καρδιά μου! Επιτέλους μπορώ να βλέπω τα tweets του Προέδρου και πιθανότατα δεν θα είναι παλαβομάρες!», έγραψε όταν αντιλήφθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ την ακολουθεί, ενώ στην συνέχεια χιουμοριστικά πρόσθεσε πως μάλλον δεν θα πρέπει να να ξαναtweetάρει.

Δείτε στην συνέχεια την λίστα με όσους ακολουθεί μέχρι στιγμής ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ (22/01 - 11:00 π.μ)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση