ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Αυτή είναι η αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία της βασίλισσας Ελισάβετ

Εσένα πώς σου φαίνεται η εν λόγω ταινία;

newsroom must

Μπορεί να υπάρχουν πάρα πολλές χριστουγεννιάτικες ταινίας, ωστόσο, οι περισσότεροι έχουμε την αγαπημένη μας... την οποία φροντίζουμε κάθε χρόνο να την βλέπουμε ξανά και ξανά. Κάτι τέτοιο φαίνεται να κάνει και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Αν και οι περισσότεροι λατρεύουμε τις πιο mainstream ταινίες, από το «Home Alone» μέχρι το «A Christmas Carol», η Βρετανίδα μονάρχης έχει πιο ιδιαίτερο γούστο. 

Η ταινία που λατρεύει η βασίλισσα Ελισάβετ είναι το «Flash Gordon». Η υπόθεση της ταινίας, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι η εξής: ο καθηγητής Ζάρκοβ, ο αθλητικός Φλας Γκόρντον και η όμορφη Ντέιλ Αρντεν, ξεκινούν για τον πλανήτη Μόνγκο, προκειμένου να σώσουν τη γη από την καταστροφική μανία του τρελού αυτοκράτορα του Σύμπαντος, Μινγκ. 

Την αποκάλυψη φαίρεται να έκανε η ίδια η βασίλισσα μιλώντας στον ηθοποιό Brian Blessed σε μια συνομιλία τους το 2016. Πιο συγκεκριμένα, η μονάρχης δήλωσε: «Ξέρετε, βλέπουμε τον Flash Gordon όλη την ώρα, εγώ με τα εγγόνια μου. Έχω τα εγγόνια εδώ, θα σας πείραζε να πείτε ότι ο Gordon ζει;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση