ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Αυτές είναι οι εναλλακτικές θεραπείες που χρησιμοποιεί η Meghan Markle

Όπως τις περιέγραψαν οι Sussex.

newsroom must

Ο δρόμος της ψυχικής «εξυγίανσης» για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, αποδεικνύεται ότι είναι αρκετά μακρύς, όπως εξομολογήθηκαν στην Oprah Winfrey. Ανάμεσα στην ζωή στο παλάτι, τα βρετανικά tabloids, το «φάντασμα» της Diana και άλλα τόσα, η Meghan προσπάθησε να ανταπεξέλθει με όποιον τρόπο της προτεινόταν, εξού και οι εναλλακτικές θεραπείες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας, “Page Six”,η ίδια χρησιμοποιεί διάφορες εναλλακτικές τεχνικές θεραπείας έτσι ώστε να «καθαρίσει» την ενέργεια του, 2ετών, Archie, αλλά και των σκύλων της, μέσω του Reiki, μιας Ιαπωνικής ενεργειακής θεραπείας.

Από την άλλη, ο πρίγκιπας Harry, έχει ήδη μυηθεί στην διαδικασία αρχαίων θεραπειών (Ancestral healing) προκειμένου να βοηθηθεί στην απαλλαγή των ψυχικών καταλυμάτων του παρελθόντος.

Το ίδιο ισχύει και για την μητέρα της, Doria Ragland, που όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήταν αυτή που δίδαξε την Meghan, καθώς είναι yoga instructor- αφού παρακολουθεί συνεδρίες στο Αgapé International Spiritual Center. Βασισμένη στα οικογενειακά κληρονομικά τραύματα που δεν έχουν θεραπευθεί και υπάρχουν μέσα στην ψυχή των ατόμων.

Ενώ ο πρίγκιπας, είχε μιλήσει και στο «The me you can’t see» για την εμπειρία του με το EMDR, «Το EMDR ήταν κάτι που πάντα ήθελα να δοκιμάσω και ήταν μία από τις διάφορες μορφές θεραπείας που ήθελα να πειραματιστώ και ποτέ δεν θα ήμουν ανοιχτός σε αυτό, αν δεν είχα κάνει αρκετή δουλειά και ψυχοθεραπεία μέσα στα χρόνια», μετα και τον θάνατο της μητέρας του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση