ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Ατύχημα για τον Γιώργο Θεοφάνους - μπήκε αμέσως χειρουργείο

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Ανησυχία προέκυψε στην οικογένεια του Γιώργου Θεοφάνους το μεσημέρι της Πέμπτης (06/05/21) αφού ο γνωστός συνθέτης χτύπησε σοβαρά το χέρι του μετά από πτώση, και κατέληξε στο νοσοκομείο «Υγεία» όπου μπήκε απευθείας χειρουργείο, αφού διεγνώσθη με κάταγμα στον καρπό.

Με την επέμβαση να κρατά για τρείς ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν μέσα ειδικές λάμες και βίδες, που θα αφαιρεθούν σε δύο περίπου μήνες, μετά και την «ανάκαμψή» του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις πηγές, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού σκέφτεται πως αναπόφευκτα το επόμενο διάστημα θα πρέπει να μείνει μακριά από τη δουλειά του, γιατί όπως συνέστησαν οι γιατροί θα πρέπει να κάνει και αποθεραπεία ώστε να είναι καλά μέχρι το χειμώνα.

Δυστυχώς αυτό αναπόφευκτα σημαίνει ότι κάποιες από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις με την Δέσποινα Βανδή θα πρέπει να ακυρωθούν, με την τραγουδίστρια να δείχνει μεγάλη κατανόηση, σύμφωνα με άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος.
Στο πλευρό του βρέθηκαν άμεσα ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος, αλλά και οι Νατάσα Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Τάκης Ζαχαράτος.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση