ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leather pants, polka dot πλεκτό και λουστρίνι μποτάκια
 

Αθηνά Οικονομάκου: Τι αποκάλυψε για το φύλο του δεύτερου παιδιού και τα κιλά

Τι αποκάλυψε Αθηνά Οικονομάκου, η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show.

newsroom must

Η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show έκανε διάφορες αποκαλύψεις όσον αφορά στην δεύτερη  εγκυμοσύνη της. 

Τα κιλά της εγκυμοσύνης
H ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε τι συμβαίνει με το βάρος στις εγκυμοσύνες της. «Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα».

Η Οικονομάκου θυμήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε στην πρώτη εγκυμοσύνη:«Ο τοκετός ο πρώτος κράτησε οκτώ ώρες, είχα πει δεν το ξανακάνω, υπέφερα αλλά το ξέχασα. Ήταν τριάντα άτομα έξω, ήταν πάρτι κανονικό προ κορονοϊού».

Όσο για το πώς κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της, η Αθηνά, εξήγησε πως δεν ήταν κάτι που ζήτησε αλλά ο κόσμος που το γνώριζε στον χώρο το σεβάστηκε. Η ίδια τόνισε πως όλοι το γνώριζαν από το σίριαλ «Έλα στη Θέση μου» και η ίδια είχε φτάσει να κάνει ρετούς στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram.

Μιλώντας για τον γιο της Μάξιμο και την απόφασή της να μην φαίνεται το παιδί της σε φωτογραφίες στα περιοδικά, η ίδια εξήγησε τη σκέψη πίσω από την απόφαση αυτή. «Όπως και να το κάνουμε, ένα παιδί σε αυτή την ηλικία δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να προβάλλεται. Όταν φτάσει 18 μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εμένα δεν μου ταιριάζει αυτό, γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παιδί δεν είναι έτοιμο να διαχειριστεί τέτοιου είδους δημοσιότητας. Ας γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε, χαίρομαι πολύ με αυτούς που δείχνουν τα παιδιά τους, εμένα αυτό είναι δικό μου θέμα. Και ειδικά σε αυτό το θέμα, ο Φίλιππος είναι κάθετος».

Κρίση στη σχέση
«Δεν περάσαμε κάποια περίοδο δύσκολη αλλά μέσα στη σχέση, με τα χρόνια, με τον γάμο, με έναν παιδί, περνάς δύσκολα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει κοινός στόχος στο ζευγάρι, μαζί εξελισσόμαστε. Το επιλέξαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί σε αυτή τη φάση. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν μας επηρεάζει καθόλου το δικό μου επάγγελμα. Ο άντρας μου και αυτό με γοητεύει, είναι από τους λίγους που δεν τον αφορά το κομμάτι του χώρου μας, είναι σταθερός σε αυτό».

Το φύλο του μωρού της Οικονομάκου
Η Αθηνά όπως δήλωσε, γνωρίζει το φύλο του μωρού της και αποκάλυψε το εξής. «Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο του παιδιού, αλλά το ξέρουμε. Θα δούμε πως θα το ανακοινώσουμε. Δεν είμαι καλή στις ανακοινώσεις. Έχω άγχος ότι εκτίθεμαι λίγο παραπάνω από όσο αντέχω. Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Κάποια στιγμή το φύλο θα ειπωθεί. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει»;

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση