ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Αρνήθηκαν στον πρίγκιπα Harry να διαμείνει στο κάστρο του Ουίνδσορ

Ο λόγος

Μαρία Σάββα

Ο πρίγκιπας Harry φέρεται να ζήτησε ένα δωμάτιο στο κάστρο του Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Λονδίνο και να του το αρνήθηκαν.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Telegraph η δικαιολογία για την άρνηση στον πρίγκιπα Harry ήταν πως θα έπρεπε να είχε ειδοποιήσει εγκαίρως για την πρόθεσή του να επισκεφθεί το βασιλικό κτήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της lifo, o δούκας του Σάσεξ βρέθηκε στο Λονδίνο για τα WellChild Awards, μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που φέτος συνέπεσε με την παραμονή της πρώτης επετείου του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Αφού διαπίστωσε ότι θα ήταν αδύνατο να δει τον πατέρα του λόγω των υποχρεώσεων του βασιλιά, ο πρίγκιπας Harry ζήτησε αν μπορούσε να μείνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Κάτι τέτοιο θα του επέτρεπε να επισκεφθεί εύκολα τον τόπο ανάπαυσης της γιαγιάς του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, την επόμενη ημέρα, κάτι που επίσης ζήτησε να κάνει.

Όπως αναφέρει η Telegraph η άρνηση σημαίνει ότι το ζευγάρι Harry-Meghan «είναι "άστεγοι" όταν βρίσκονται στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου και πρέπει να ζητήσουν άδεια από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να μείνουν σε ένα από τα βασιλικά κτήματα».

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ο πρίγκιπας Harry γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του στη Γερμανία με τη Meghan, αλλά η βασιλική οικογένεια δεν του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσω των social media, όπως είθισται κάθε χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση