ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Αργυρώ Ροτσίδου: «Πιστεύω ότι στα δύσκολα καλείσαι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου»

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αργυρώς Ροτσίδου και του Ευθύμιου Δίπλαρου

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος και η σύζυγος του Αργυρώ Ροτσίδου, παρέθεσαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» και στον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος. Το ζευγάρι μίλησε για τις δυσκολίες που βιώσαν με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Αργυρώ, τις επώδυνες θεραπείες σε κλινική της Γερμανίας και φυσικά για τα παιδιά τους. Η εκπομπή προβλήθηκε χθες 24 Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα.

Η συγκινητική περιγραφή τους στα όσα βίωσαν τους τελευταίους 7 μήνες δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, δίνοντας για ακόμη μία φορά το ηχηρό μήνυμα ότι ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος.

Με δάκρυα στα μάτια ο βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος μίλησε για τις στιγμές που έπρεπε χέρι-χέρι να κρατάνε ο ένας τον άλλο καθώς και για την δύναμη ψυχής που έδειξε η ίδια η Αργυρώ αρνούμενη να νικηθεί από τον καρκίνο για χάρη των παιδιών της.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου η Αργυρώ Ροτσίδου, εξομολογήθηκε «Όταν άρχισα τις χημειοθεραπείες μου είχε πει ο Ευθύμιος, ‘’Αργυρώ μου μετά την χημειοθεραπεία θα πάμε να ξεκουραστείς, δεν θα μπορείς να βγεις έξω’’ και εγώ θύμωσα εκείνη την ώρα. Δεν θα μπορώ του λέω; Εμένα ποτέ δεν με έχει δει το κρεβάτι. Και όντως δεν με είχε δει ποτέ το κρεβάτι μετά την χημειοθεραπεία.

Στην συνέχεια ανέφερε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που έλαβε την επώδυνη θεραπεία «Θυμάμαι την πρώτη φορά που έλαβα την χημειοθεραπεία, πήγα να σηκωθώ και το ένα μου πόδι πήγαινε δεξιά και το άλλο αριστερά», συμπληρώνοντας «Πιστεύω ότι στα δύσκολα καλείσαι να μετρήσεις τις δυνάμεις σου».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του ζευγαριού στην εκπομπή «Τετ Α Τετ».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση