ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Αργυρώ Ροτσίδου: Η συμβολική εμφάνιση και το μήνυμα για την εκδήλωση της Europa Donna

“Τρέμεις την ώρα που σου ανακοινώνουν την λέξη ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Σβήνεις τις ώρες που μπαίνει στις φλέβες σου το υγρό για τις θεραπείες.''

Μαρία Καραμάνου

Η Αργυρώ Ροτσίδου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Europa Donna Κύπρου για τον καρκίνο του μαστού στο κέντρο εκδηλώσεων Lemon Park. Πέρυσι, την ίδια μέρα, η Αργυρώ είχε κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, όπου τόνιζε τη σημασία της πρόληψης και περιγράφοντας μερικά από τα συναισθήματα που βιώνει κανείς όταν του ανακοινώνουν κάτι τέτοιο, καθώς και κατά τη διάρκεια της μάχης που δίνεις.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια σοβαρή ασθένεια που επηρεάζει πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η Αργυρώ Ροτσίδου, έχοντας αντιμετωπίσει ακριβώς την ίδια πρόκληση, έχει γίνει φωνή και σύμβολο ελπίδας για πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ίδια μάχη.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση της έγραψε, “Τρέμεις την ώρα που σου ανακοινώνουν την λέξη ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Σβήνεις τις ώρες που μπαίνει στις φλέβες σου το υγρό για τις θεραπείες. Στα άδεια σου χέρια να σου μένουν μόνο κάποιες τρίχες. Μόνος μέσα σε μια πόλη γεμάτη φώτα και εσύ να βλέπεις μόνο σκοτάδι. Το μόνο που έχουμε είναι να σηκώσουμε το τηλέφωνο να κλείσουμε ένα ραντεβού για την πρόληψη, γιατί ο καρκίνος είναι μια αρρώστια που σε ακουμπάει ο θάνατος.” Στην εκδήλωση την είδαμε να ποζάρει στον φακό χαμογελαστή και επέλεξε μια casual chic εμφάνιση για την εκδήλωση της Europa Donna Κύπρου. Το σύνολο που επέλεξε συνδύαζε τα χρώματα πορτοκαλί, μωβ και μαύρο, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και στυλάτο αποτέλεσμα.

Για το πάνω μέρος, επέλεξε ένα απλό tank top στο χρώμα του πορτοκαλί. Το tank top προσδίδει άνεση και απλότητα στο σύνολο, ενώ το πορτοκαλί χρώμα προσθέτει φωτεινότητα και ζωντάνια. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση της πέλεξε cargo pants στο χρώμα του μωβ. Τα cargo pants είναι γνωστά για τις πολλές τσέπες τους και το άνετο, χαλαρό fit. Το μωβ χρώμα προσθέτει μια διακριτική πινελιά χρώματος και ομορφαίνει το σύνολο.

Ως αξεσουάρ, η Αργυρώ επέλεξε μαύρη ζώνη, που ολοκληρώνει το σύνολο. Τέλος, η Αργυρώ ολοκλήρωσε το σύνολο με high heels στο χρώμα του πορτοκαλί.

Κάτω από την ανάρτηση της με την εμφάνιση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δήλωσε πως, ''Καθώς τα χρόνια περνούν μπορεί να ξεχνάς τις πολύ άσχημες στιγμές, αλλά κάθε φορά που αφήνεσαι, τα σημάδια σου είναι εκεί να σου θυμίζουν πως τίποτα δεν είναι δεδομένο''.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση