ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αργυρός σε Μουτσινά: «Σε έχω δει ένα σωρό φορές στο σπίτι σου που είσαι γυμνός»

Όσα αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Καλεσμένοςστην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία του με την Ελένη Φουρέιρα και για το “Voice”.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να αποδεχτεί τη θέση του coach στον φετινό κύκλο του “Voice”, ο τραγουδιστής δήλωσε:  «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλά που σκεφτόμουν. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό και πλέον βρήκα τον χρόνο. Στα παιδιά που διαγωνίζονται δεν μπορώ να φερθώ σαν coach, αλλά τους φέρομαι σαν φίλος τους. Συμβουλευτικά και μόνο σαν φίλος τους φέρομαι. Μπορεί να μην έχω κάνει τρομερά χρόνια καριέρας, αλλά μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια περίπου θεωρώ ότι έχω περάσει αρκετά πράγματα ώστε να μπορώ να τους μεταδώσω κάποια εμπειρία και κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρουν».

«Η δουλειά αυτή είναι αρκετά δύσκολη. Απαιτεί να έχει στοχοπροσήλωση, να κάνεις focus, πάνω από όλα να είσαι ταπεινός και να έχεις το μυαλό σου στη δουλειά» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Ο στόχος μου από μικρό παιδί ήταν να κάνω πραγματικά αυτά που νιώθω μέσα μου μουσικά. Όλες τις ιστορίες που ζω να τις κάνω μουσική και τραγούδια. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι όλο αυτό θα ταξιδέψει μακριά. Αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα είναι να έχουμε σεβασμό προς τον κόσμο που μας ακούει και μας αγαπά» τόνισε ο ίδιος κληθείς να απαντήσει για την δημοφηλία του.

Σε κάποια στιγμή, ο Νίκος Μουτσινάς, αναρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος που ο Κωνσταντίνος Αργυρός παίζιε πιάνο και τότε με χιούμορ ο τραγουδοστής είπε στον παρουσιαστή: «Και εσένα σε έχω δει ένα σωρό φορές στο σπίτι σου που είσαι γυμνός». Ο Νίκος Μουτσινάς στην συνέχεια του είπε: «Αυτό είναι στους close friends. Το στέλνω μόνο στον Κωνσταντίνο».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση