ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Απολαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα η Ivanka Trump

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media

Μαρία Σάββα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται της τελευταίες μέρες η κόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Donald Trump, Ivanka, με την 41χρονη να αναρτά φωτογραφίες δείχνοντας στους ακόλουθούς της πόσο απολαμβάνει της διακοπές της στην Ακρόπολη, ποζάροντας μπροστά από τον Παρθενώνα.

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα! Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντας σε πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθων, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας. Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου», έγραψε στην λεζάντα μιας από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση