ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Αποκλεισμένη στην Αφρική η πριγκίπισσα Charlene

Το χειρουργείο στην Αφρική και η επιπλοκή που την κράτησε μακριά από την οικογένειά της

newsroom must

Η πριγκίπισσα Charlene πριν από λίγο καιρό πήρε την απόφαση να ταξιδέψει από το Μονακό στην Αφρική προκειμένου να κάνει ένα χειρουργείο ρουτίνας. Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα θα έκανε ανόρθωση του ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου ώστε να προετοιμαστεί για τα οδοντικά της εμφυτεύματα. Και ενώ επρόκειτο για μια επέμβαση που θα διαρκούσε λίγες μέρες, εκείνη ανέπτυξε μία μόλυνση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει πίσω στην χώρα και στην οικογένειά της πριν θεραπευτεί.

Μιλώντας για το συμβάν σε τοπικό ραδιόφωνο, η πριγκίπισσα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που είμαι μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά μου... Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη...Δεν μπορώ να πιέσω το να γίνω καλά, οπότε παραμένω στη Νότιο Αφρική μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου».

Για την ιστορία να πούμε πως η 43χρονη πριγκίπισσα Charlene είναι πρώην Ολυμπιακή κολυμβήτρια και κατάγεται από το Bulawayo της Zimbabwe. Με τον πρίγκιπα Αλβέρτο γνωρίστηκαν το 2000 στο Μόντε Κάρλο και παντρεύτηκαν 11 χρόνια μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση