ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αποκαλύψεις από την υπεύθυνη όπλων για την τραγωδία με τον Alec Baldwin

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση.

newsroom must

Ο αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν να θυμίσουμε πως πυροβόλησε και σκότωσε την Πέμπτη 21.10, ενδεχομένως από ατύχημα, τη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη της νέας ταινίας γουέστερν που γύριζαν στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Νέες εξελίξεις-αποκαλύψεις έρχονται να φωτίσουν την υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις από την υπεύθυνη όπλων της ταινίας του Άλεκ, η οποία πάντα φοβόταν να πάρει μία τέτοια ευθύνη και να που τελικά το προαίσθημα της βγήκε αληθινό.

«Παραλίγο να μην πάρω τη δουλειά γιατί δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν έτοιμη» παραδέχτηκε η 24χρονη ένα μήνα πριν δουλέψει ως υπεύθυνη όπλων στην ταινία «The old way» με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Μιλώντας σε podcast, η υπεύθυνη όπλων μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι έχει χρειαστεί την βοήθεια του πατέρα της πάνω στη δουλειά καθώς υπήρξε περιστατικό που δεν γνώριζε πως να το διαχειριστεί. Παρόλα αυτά η νεαρή κοπέλα ανέλαβε την ίδια θέση στα γυρίσματα του «Rust» όπου ο 63χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς

Η συνέντευξη αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που μέλος της παραγωγής αποκάλυψε ότι το συνεργείο είχε αποχωρήσει από το γύρισμα για λόγους ασφαλείας γιατί πριν την τραγωδία είχαν εκτοξευθεί κατά λάθος ακόμη τρεις φορές πυρά. Νωρίτερα είχαν διαμαρτυρηθεί για τις πολλές ώρες γυρισμάτων, τις κακές συνθήκες και ακόμα δυο περιστατικά σχετικά με τα «άσφαιρα» όπλα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ η DailyMail.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση