ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

Απογοητευμένη η Meghan από το παλάτι

«Η πολιτική του παλατιού είναι

Είναι γεγονός ότι από τότε που η Meghan Markle έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας ο Βρετανικός Τύπος και τα ταμπλόιντ την αντιμετώπισαν πολύ διαφορετικά από ότι την Kate Middleton.

Σύντομα ο τύπος είχε κατακλιστεί από ψευδείς ειδήσεις για την ίδια., προσωπικά ζητήματα της οικογένειάς της και η ίδια δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Είναι πραγματικά εκνευριστικό να γνωρίζεις την αλήθεια και ότι όλα όσα γράφονται για σένα είναι ψέμα και κανείς να μην προσπαθεί να σε βοηθήσει ή να μην μπορείς να απαντήσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με το People η Meghan δεν συμφωνούσε σε καμία περίπτωση με την προσέγγιση του παλατιού όσον αφορά αναλυθεί δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν.

«Η πολιτική του παλατιού είναι "ουδέν σχόλιο" ή να αγνοήσουμε ιστορίες και οι άνθρωποι την εμπόδισαν ενεργά να ανταποκριθεί σε πράγματα που γνωρίζαμε ότι είναι αναληθή. Αυτό είναι το θέμα της» είπε πηγή στο People

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δικαστικό έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Meghan ένιωθε απροστάτευτη από την βασιλική οικογένεια όσον αφορά την κάλυψή της από τα Media.

Το έγγραφο αναφέρει ακόμα ότι τα δημοσιεύματα αυτά της προκάλεσαν τεράστια συναισθηματική αγωνία και ζημία στην ψυχική της υγεία. Μάλιστα οι φίλοι της την έβλεπαν για πρώτη φορά σε τέτοια κατάσταση και ανησυχούσαν ιδιαίτερα αφού ήταν έγκυος και δεν της επιτρεπόταν να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X