ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Απίστευτο Photoshop fail σε εξώφυλλο μεγάλου περιοδικού

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το Vanity Fair κυκλοφόρησε με ένα τεράστιο εξώφυλλο με 12 από τα μεγαλύτερα αστέρια του Αμερικανικού κινηματογράφου. Ανάμεσα τους οι Tom Hanks, Reese Witherspoon, Robert De Niro, Gal Gadot, Nicole Kidman αλλά και η Oprah Winfrey (που πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία ''A Wrinkle in Time''.

Με μια δεύτερη ματιά όμως, και αφού ξεπεράσουμε το πόσο εντυπωσιακό είναι το εξώφυλλο, παρατηρήσαμε πως κάποιος, ίσως από το design team ή και η Annie Leibovitz που τους φωτογράφησε, μάλλον είχε κουραστεί πολύ εκείνη τη μέρα. 

Από τη μία η Reese Witherspoon στο εξώφυλλο φαίνεται να έχει τρία πόδια, και από την άλλη, σε μια άλλη φωτογραφία από το θέμα, η Oprah έχει τρία χέρια! Συγκεκριμένα, η Oprah έχει ένα χέρι στη μέση, ένα πάνω στο γόνατο της και ένα γύρω από τη μέση της Reese.

 

Τα... ''θύματα'' αυτού του τεράστιου Photoshop fail, η Witherspoon και η Winfrey αντιμετώπισαν το όλο θέμα με χιούμορ μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter. 

''Μάλλον τώρα το ξέρουν όλοι... έχω τρία πόδια. Ελπίζω να με δεχτείτε γι' αυτό που είμαι (και δεν θα απολογηθώ που αγκάλιαζα την @Oprah. Αν σου δωθεί η ευκαιρία το συνιστώ ανεπιφύλακτα'' έγραψε η Reese. 

Η Oprah φυσικά της απάντησε: 

''Αποδέχομαι το τρίτο σου πόδι όπως ξέρω πως θα αποδεχτείς το τρίτο μου χέρι''. 

Και αφού οι φωτογραφίες έγιναν viral, το Vanity Fair απάντησε με χιούμορ: 

''Παρόλο που θα μας άρεσε η αποκλειστικότητα του τρίτου ποδιού της @RWitherspoon, δυστυχώς είναι απλά η γραμμή του φορέματος της. Όσο για την @Oprah, πώς περιμένουμε να τα προλάβει όλα με μονο δύο χέρια; (Αυτό θα το διορθώσουμε online)''. 

Ό,τι και να γίνει πια, πρέπει να ομολογήσουμε πως αυτό το fail μας έφτιαξε την μέρα. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X