ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

«Απειλήθηκε η ζωή μου, τα παιδιά μου, τι να κάνω;»

Ο Γιάννης Βασιλείου ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη δήλωση για κακοποίηση

newsroom must

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βασιλείου προέβη εχτές Δευτέρα 06/12 σε μια σκανδαλώδη δήλωση θα λέγαμε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο ίδιος σε συνέντευξη του είπε ότι υπήρξε μάρτυρας κακοποίησης και συγκεκριμένα βιασμού. Δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν το κατήγγειλε και δεν έχει μετανιώσει για αυτό. Όπως είναι αναμενόμενο η εξομολόγηση του αυτή προκάλεσε με θύελλα αντιδράσεων από εχτές. Ο τραγουδιστής έδωσε σήμερα μια νέα συνέντευξη σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».


Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το θέμα είπε «Ναι, να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει μια συνέχεια, όταν το είδα αυτό το πράγμα μπροστά στα μάτια μου, μετά με απείλησαν. Απείλησαν τα παιδιά μου και την οικογένειά μου οι μπράβοι του μαγαζιού… Τι να έκανα; Μου είπαν να μην πω τίποτα γιατί θα έχω πρόβλημα με τα παιδιά μου. Τι να έκανα; Ήταν βίντεο το χθεσινό, δεν είχε συνέχεια, ήταν κομμένο. Απειλήθηκε η ζωή μου και των παιδιών μου. Έγινε πριν 40 χρόνια».

Και η κοπέλα δε μίλησε γιατί φοβήθηκε, μου είπε ότι δε θα κάνει τίποτα γιατί φοβάται. Τι να κάνω όταν απειλείται η ζωή μου. Δε ξαναδούλεψα μαζί με αυτόν τον άνθρωπο. Και η ζωή της κοπέλας απειλήθηκε. Δεν έκανε καμία καταγγελία. Τι έπρεπε να κάνω εγώ; Είναι δυνατόν να γινόταν τώρα αυτό και να μην πάω στην αστυνομία;»

Τονίζοντας μάλιστα ότι κινδύνευε η ζωή του αν αποκάλυπτε την αλήθεια «Απειλήθηκε η ζωή μου, τα παιδιά μου, τι να κάνω; Πριν 40 χρόνια τα πράγματα στη νύχτα δεν ήταν καλά, με βούτηξαν οι μπράβοι στη πόρτα και μου είπαν ότι αν μιλήσω θα με θάψουν. Αν γινόταν σήμερα αυτό αμέσως θα πήγαινα στην αστυνομία».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση