ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Απαντά ο Μουτσινάς στην Ηλιάκη: “Να πάρει την προσωπικότητα της και να έρθει στην εκπομπή”

Λιγές μέρες μετά την αποκάλυψη πως δεν της ευχήθηκε για το μωρό.

newsroom must

Μία τηλεοπτική 'διαμάχη' ξεκίνησε μεταξύ ενός από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του παρελθόντους, αυτού του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

«Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή», είπε η ίδια αρχικά για τον Νίκο.

Με εκείνον να απαντά με το καυστικό χιούμορ του και με μία δόση αλήθειας στη Μαρία: «Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι, δεν είναι η Μαρία αλλά η άλλη… Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση. Να πάρουν την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση