ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Αντζελα Γκερέκου: «Ταξίδεψε» πίσω στο χρόνο

Μια διαφορετική Καθαρά Δευτέρα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

newsroom must

Μια διαφορετική Καθαρά Δευτέρα πέρασε η Άντζελα Γκερέκου χθες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο. Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν οκτώ μήνες από τότε που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή.

 Σε ανάρτησή της, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε το φωτογραφικό υλικό γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα. "Στο σπίτι μας η Καθαρά Δευτέρα ήταν πάντα μια μεγάλη γιορτή. Και έτσι συνεχίζουμε. Κι όσοι λείπουν είναι πάντα εδώ!. Η Μεγάλη Σαρακοστή του Πάσχα είναι από την Ορθόδοξη παράδοση μας και περίοδος συγχώρεσης. Ας προσπαθήσουμε! Καλή Δύναμη με Υγεία Αγάπη και Ειρήνη!», εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους στο ίδιο μήνυμα.

Nα θυμίσουμε, ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο 251 νοσοκομείο λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Τόσο η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, όσο και η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους και όλο αυτό το διάστημα κρατούν χαμηλά τους τόνους. Οι γυναίκες της ζωής του, δεν έχουν σταματήσει να του αφιερώνουν λόγια αγάπης στα social media τους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Antzela  |  Τολης  |  Βοσκόπουλος  |  lost  |  hope  |  freedom

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση