ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Άντρη Καραντώνη: Γιορτάζει την 8η επέτειο γάμου της

Η αποκλειστική δήλωση της για το νόημα του γάμου αλλά και τι την κρατάει δεμένη με τον Νεοκλή Σκουρουμούνη.

Μαρία Καραμάνου

Σήμερα, Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν επέτειο γάμου η Άντρη Καραντώνη και ο Νεοκλής Σκουρουμούνης, το ερωτευμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz. Αυτή η ειδική και ξεχωριστή μέρα επισημαίνει 8 χρόνια έγγαμου βίου για αυτούς και αναδεικνύει τις όμορφες στιγμές που έχουν μοιραστεί μαζί με τις δύο αγαπημένες τους κόρες.

Η δημοφιλής Κύπρια παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί αυτήν την σημαντική στιγμή με τους followers της στο Instagram. Μάλιστα, ανέβασε τρυφερά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της σύζυγο και πρόσθεσε την εξής όμορφη λεζάντα, «Happy 8th Wedding Anniversary αγάπη μου».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο γάμος τους τελέστηκε το 2015 στην Εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα. Αμέσως μετά, ακολούθησε μια χαρούμενη υποδοχή σε ένα γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή Δεκέλεια, με ένα υπέροχο πάρτι και δροσιστικά "κοκτέιλ". Σε συνομιλία μας με την Άντρη Καραντώνη, μάθαμε τι σημαίνει τελικά ο γάμος για εκείνη και πιο είναι το νόημα του αλλά και το τι είναι αυτό που την κρατάει δεμένη με τον σύζυγο της Νεοκλή. 

Η ίδια δήλωσε, «Γάμος μια λέξη ιερή που πραγματικά χρειάζεται αφοσίωση και αγάπη για να μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Αναμφίβολα αυτό που κρατάει δεμένο ένα ζευγάρι είναι η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός».

Ο γάμος, όπως τον περιέγραψε η Άντρη Καραντώνη, είναι μια λέξη που φέρει μέσα της μεγάλη σημασία και βαρύτητα. Αποτελεί έναν θεσμό που απαιτεί δύο ανθρώπους να δεσμευτούν αφοσιωμένα ο ένας στον άλλον. Για να διαρκέσει με την πάροδο του χρόνου, απαιτείται αφοσίωση και αγάπη από τις δύο πλευρές.

Η αγάπη αποτελεί τον πυρήνα. Είναι αυτό το συναίσθημα που του δίνει δύναμη και ικανότητα να αντέξει τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της ζωής. Η αγάπη είναι αυτή που μας ενώνει σε βάθος, που μας κάνει να σκεφτόμαστε τον σύντροφό μας πριν από τον εαυτό μας και που μας ωθεί να είμαστε υποστηρικτικοί στη σχέση μας.

Ο αλληλοσεβασμός είναι επίσης αναγκαίος. Περιλαμβάνει τον σεβασμό προς τον σύντροφό μας, τις ανάγκες του, τις απόψεις του και την ανεξαρτησία του. Είναι η ικανότητα να ακούμε και να συνεργαζόμαστε, προσπαθώντας πάντα να διατηρούμε τον αμοιβαίο σεβασμό και την ευαισθησία στα αισθήματα του συντρόφου μας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση