ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Άντρεα Κυριάκου: ''Δεν ξέρεις πόσο δυνατή είσαι, μέχρι αυτό να είναι η μόνη σου επιλογή''

Το δυνατό μήνυμα της Άντρεας Κυριάκου για την μητρότητα

Η Άντρεα Κυριάκου, η οποία πρόσφατα έχει φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Μερκή, την μικρή Μαρίλια, μέσα από τις αναρτήσεις της πολύ συχνά μιλά με ειλικρίνεια και προσπαθεί, να στείλει τα δικά της μηνύματα για την μητρότητα.

Το πρωί της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της και να μάς δείχνει το τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της και αφορά στη μητρότητα και το οποίο γράφει: “Δυνατή ως μητέρα”.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: “Δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι αυτό να είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Είναι δύσκολο να αγαπάς κάποιον τόσο βαθιά, να πονάς όταν πονάει, που νιώθεις αυτό που νιώθει...ακόμα και χωρίς να πεις ούτε μία λέξη. Είναι δύσκολο να βασίζονται τα μικρά σου πλάσματα σε σένα. Αλλά δεν μπορείς να τα παρατήσεις μαμά. Είσαι πολύ σημαντική. Χωρίς εσένα ο κόσμος τους θα γκρεμιζόταν. Σταματήστε να εξηγείτε τις πράξεις σας στους άλλους και κάντε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση