ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να ακούς ότι έχεις καρκίνο»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπητού ηθοποιού

newsroom must

O Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε  στο ελληνικό #metoo και στην περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Μιλώντας για την στιγμή που ο γιατρός του ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο, ο ηθοποιός είπε: «Είναι η στιγμή που λες "και τώρα τι;". Δεν ξέρεις αν θα πάει καλά ή δεν θα πάει, αν θα υπάρχει ζωή από εδώ και πέρα. Μου είχαν πει ότι είναι από τις περιπτώσεις που ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος. Στο στάδιο που ήμουν, ήταν διαχειρίσιμο, όλα ήταν υπέρ μου. Θα πρέπει να κλείσω πενταετία όμως, για να πω ότι κάπως ηρεμώ».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Κάθε πρωί ξυπνάω και νιώθω καλά, Ένα πράγμα έχει πια σημασία για εμένα, το σήμερα. Δεν κάνω όνειρα μακροπρόθεσμα, κοιτάζω πολύ κοντινά. Αυτό που σκέφτομαι είναι πότε θα έρθει το Πάσχα, να πάω στην Εύβοια να δω τους δικούς μου.

Ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε που μίλησε ανοιχτά για την ασθένειά του, δήλωσε:«Θα ξαναμιλούσα ανοιχτά για το θέμα της υγείας μου άλλες 1.000 φορές. Η αγάπη που παίρνεις δεν συγκρίνεται με τίποτα. Το να ακούς πως έχεις καρκίνο, νομίζω πως είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να ακούσει κανείς».

Στην συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις του metoo, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι όσα ακούστηκαν γύρω από το #metoo πλήγωσαν τον χώρο μας. Το θέατρο υπάρχει πάρα πολλά χρόνια, δεν νομίζω ότι μπορεί να πληγεί από κανένα σκάνδαλο. Είναι η στιγμή που πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέφτη τους εαυτούς μας, γιατί κακά τα ψέματα, δεν είμαστε όλοι τα καλύτερα παιδιά. Εύχομαι κι ελπίζω να απλωθεί σε όλα τα επαγγέλματα αυτό το κίνημα», τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση