ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Αννίτα Δημητρίου: Ξεπήδησε από τη Βουλή και προσγειώθηκε στην χώρα των θαυμάτων

Ποζάρει σαν Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων.

Μαρία Καραμάνου

Στο αγαπημένο μας νησί όπου ο ήλιος δεν παύει ποτέ να λάμπει και το καλοκαίρι φαίνεται ατέλειωτο, έρχονται και φεύγουν διάφορα trends που μας τραβάνε να τα ακολουθήσουμε και εμείς και κάνουν βέβαια τον γύρω του διαδικτύου. Είτε τα βλε΄πουμε μέσα στο Instagram μας ενώ κάνουμε scrolling, είτε στην γνωστή τάση που ονομάζεται Tik Tok. 

Ένα trend που είναι ακόμα κάπως κρυφό στο νησί και δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε είναι το κυπριακό Open AI που απεικονίζει τους διάσημους του νησιού μας σε διάφορους ρόλους αντιθετικούς από αυτό που είναι πραγματικά. Είδαμε λοιπόν την Ραμόνα Φίλιπ σε ρόλο catwoman, σαγηνευτική και όμορφη όπως πάντα, τον Χριστόφορο Τορναρίτη έτοιμο να σκίσει το απλό γαλάζιο του πουκάμισο και να αναλάβει τον ρόλο του Superman ως προστάτης του νησιού μας, ένας νέος Clark Kent με τα κλασικά του γυαλιά.

Από την άλλη τρέχουμε προς την πλευρά του Τσουρούλη που είναι έτοιμος να αναλάβει τον νέο του ρόλο στη ταινία του John Wick και ακόμα να ανταγωνιστεί και τον ίδιο τον Keanu Reeves, έτοιμος να του κλέψει τον ρόλο μέσα από τα χέρια. Με μάτια πλάνα, κάπου κρύβει ένα σπαθί ή έστω ένα όπλο. 

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στην Κάλια που τρώει αμέριμνη το ροζ παγωτό της σαν την απόλυτη ανταγωνίστρια της Barbie και την Έμιλυ Γιολίτη που κατέφθασε στην παρέα πάνω στον δράκο της, ξεπρόβαλλε και η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αλλά και η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται στην εν λόγω θέση καθώς και Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο ρόλος της τόσο σημαντικός και ξεχωριστός που ο ρόλος που της μοίρασε το Open AI είναι εξίσου το ίδιο. Ποζάροντας ανάμεσα σε ροζ μεθυστικά λουλούδια έκανε ένα διάλειμμα από τον ρόλο της και ανέλαβε να γίνει η βασίλισσα μίας άλλης πραγματικότητας βγαλμένη από την Βικτωριανή εποχή. Κινούμενη λοιπόν σε ένα κόσμο όπου οι καθιερωμένες αντιλήψεις της καθημερινότητας ανατρέπονται, θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτός ο ρόλος της ταιριάζει απόλυτα. 

Παγιδευμένη μέσα στη στενόμυαλη αριστοκρατία του βικτωριανού Λονδίνου, με την σαγηνευτική ματιά της, η Αννίτα ποζάρει με το αθώο άσπρο κλασικό φόρεμα της εποχής και με κάπως συμβολικό σκοπό, μας δείχνει λίγο την πραγματικότητα, έναν κόσμο που συμβολίζει τον κόσμο των συμβιβασμένων που ζουν μέσα σε μία πραγματικότητα από την οποία δεν μπορούν να ξεφύγουν.

Αναρωτιέμαι λοιπόν ποιον άλλον θα δούμε και αυτή την φορά σε τι ρόλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τους μαζέψουμε όλους θα κάναμε μία ανεπανάληπτη ταινία γεμάτη μυθικούς ήρωες, δράκους, παράλληλους κόσμους και με μία δόση φαντασίας, ίσως και να ξεπερνούσαμε και σε πωλήσεις την ταινία της Barbie. Μένουμε λοιπόν συντονισμένοι για την επόμενη μεταμόρφωση...που δεν θα αργήσει να έρθει. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση