ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Anne Hathaway: Είναι η νέα Global Ambassador της Shiseido

Αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της

Η Shiseido ανακοίνωσε την παγκόσμια συνεργασία της με την Anne Hathaway για την Vital Perfection, την κορυφαία σειρά αντιγηραντικής περιποίησης της Shiseido, που ενσωματώνει πολυετείς έρευνες σχετικά με τις εσωτερικές δυνατότητες της επιδερμίδας.

Η γνωστή ηθοποιός είναι μία από τις γυναίκες του Hollywood που μας εμπνέουν και μας ενθαρρύνει να ανακαλύψουμε τις εσωτερικές μας δυνατότητες και να είμαστε πιο δημιουρ

Η Shiseido πρεσβεύει ότι η Anne Hathaway αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο που συνάδει απόλυτα με το όραμα της Vital Perfection, της σειράς που μας επιτρέπει να αξιοποιούμε στο έπακρο της δυνατότητες της επιδερμίδας μας. Αποτελεί την ενσάρκωση του νέου μηνύματος της Shiseido, «Δυνατότητες Χωρίς Όρια», υμνώντας την εσωτερική ομορφιά που ενισχύεται από την εκτίμηση και την αποδοχή κάθε σταδίου της ζωής μας.

«Η Anne Hathaway έχει κερδίσει τον απόλυτο παγκόσμιο σεβασμό για την πολυτάλαντη προσωπικότητά της ως ηθοποιός και παραγωγός, ενώ παράλληλα ο συνδυασμός της εσωτερικής και εξωτερικής της ομορφιάς την καθιστούν ως την ιδανική Πρέσβειρα για την Vital Perfection», δηλώνει ο Shiho Nagasaka, Vice President of Global Marketing and Communication for Shiseido.

Η ίδια μιλώντας για το μήνυμα «Δυνατότητες Χωρίς Όρια», είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο ενοχλητικό να ακούς ότι η ηλικία αποτελεί εμπόδιο για ανάπτυξη. Θα προτιμούσα να την γιορτάζουμε ως το δώρο το οποίο είναι. Για μένα, είναι ένα συναρπαστικό προνόμιο να μεγαλώνω και να μαθαίνω συνεχώς περισσότερα για τον εαυτό μου. Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι να αισθάνονται το ίδιο ενθουσιασμένοι να ανακαλύπτουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.Έχω προσπαθήσει να επενδύσω στην επιδερμίδα μου, γιατί παρατήρησα από τις γυναίκες της οικογένειας μου, ότι αν την φρόντιζα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα με φρόντιζε και αυτή στο μέλλον. Τώρα κατανοώ ότι η καλή υγεία της επιδερμίδας, συνδέεται με την γενική υγεία και ευεξία μου. Σε ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, γίνεται φανερό ότι η ομορφιά είναι σίγουρα κάτι που πηγάζει από μέσα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση