ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση και η φωτογραφία από το παρελθόν

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μια εικόνα την ημέρα που υπέστη σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της.

"Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου.ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρυψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;

Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφου είδε το εξωγκομα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ", έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε σημάδια στο πρόσωπό από χτυπήματα που είχε δεχτεί στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της. 

Διαβάστε επίσης: "Έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου μου"

Να θυμίσουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το περιστατικό κατά το οποίο έπεσε θύμα κακοποίησης από σύντροφό της, με αφορμή τότε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση