ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Η τρυφερή της ανάρτηση για την επέτειο γάμου τους

Η φωτογραφία που ανάρτησε η εγκυμονούσα και το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Μαρία Σάββα

Πλέον εγκυμονούσα η Άννα Μαρία Βασιλειάδη, γιορτάζει την επέτειο γάμου της, με τον σύζυγό της Γιώργο Μαρκίδη και θυμάται τον πολυτελές γάμο που έκαναν τον Σεπτέμβριο του 2018. Ένας γνωστός πλέον γάμος, που διάρκεσε 4 ολόκληρες μέρες, όπου αρχικά έγινε ένα pre-wedding party σε ταβέρνα στο Όμοδος στις 6 Σεπτεμβρίου, η τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου στο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος και δεξίωση να έλαβε χώρα στο Οίνου Γη Οινοποιείο, έχοντας την πιο ρομαντική διακόσμηση.

Φέτος η ανάρτηση που έκανε με αφορμή την επέτειο γάμου τους, ήταν λίγο διαφορετική, καθώς περιμένει το πρώτο της μωρό και είναι περίπου τεσσάρων μηνών. Στην ανάρτηση που έκανε έγραψε χαρακτηριστικά, «Τέσσερα χρόνια με ένα «ψωμάκι στον φούρνο», Σ’ αγαπάμε μπαμπά», την οποία συνδύασε με διάφορα emoji.

Οι ίδιοι φαίνεται να γιορτάζουν την επέτειο τους στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, με την Άννα Μαρία να μας δείχνει διάφορα sneak peeks από το ταξίδι του μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση