ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Άννα Γιαγκίωζη: «Σκεφτόμουν να κάνω μόνη μου παιδί »

«Δεν μου έτυχε σεξουαλική βία αλλά λεκτική και κατάχρηση εξουσίας»

newsroom must

Η ηθοποιός Άννα Γιαγκιώζη έδωσε μια συνέντευξη εφ ’όλης της ύλης θα λέγαμε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάμπινιγκ» μίλησε για την καριέρα της, αναφέροντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός καθώς και για την μητρότητα.

«Στην καριέρα μου είπα πολλά όχι, μου είπαν όμως και πολλά όχι, έτσι χτίζεις καριέρα. Μου είχαν δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Δεν έπεσα στην παγίδα να κάνω τις ευκολίες, δεν ήθελα η πορεία μου να είναι σύντομη. Νιώθω ευλογημένη που είμαι στο καστ του Κάμπινγκ.»
«Η μητρότητα πέρασε από το μυαλό μου. Μου είναι έμφυτο και θεωρώ ότι θα είμαι καλή μητέρα. Μέχρι πρότινος σκεφτόμουν να κάνω παιδί μόνη μου. Αλλά πλέον νομίζω ότι πρέπει να έχεις κάποιες προδιαγραφές και όχι να κοιτάς το εγώ σου. Δεν αποκλείω όμως, το ενδεχόμενο υιοθεσίας», εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ενώ αναφερόμενη στο φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης και το Ελληνικό metoo απάντησε «Δεν μου έτυχε σεξουαλική βία αλλά λεκτική και κατάχρηση εξουσίας. Είχα σταθεί στα πόδια μου και έφυγα από την δουλειά για αυτό το λόγο».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS