ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

Άννα Βίσση και Κωνσταντίνος Αργυρός συναντήθηκαν on stage

Δείτε το στιγμιότυπο και τα πειράγματα στη σκηνή

Πρόσφατα η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στο θέατρο Άλσος στην Αθήνα κι εκεί έδωσαν το παρών τους αρκετοί από τους συναδέλφους της τραγουδίστριας. Ένας από αυτούς, ήταν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί άψογες σχέσεις με την Άννα Βίσση, καθώς ήταν αυτή που τον βοήθησε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής συχνά πηγαίνει στις εμφανίσεις της Άννας Βίσσης, με την ίδια να τον ανεβάζει πάντα στη σκηνή και να του δίνει το μικρόφωνο... Αυτό έγινε και στο θέατρο Άλσος. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες δεν τραγούδησαν απλά μαζί, αλλά έκαναν και μερικά πειράγματα ο ένας στον άλλο με αφορμή τα σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία στο Instagram της Βίσση, από κοινή τους έξοδο στην Λεμεσό.

Δείτε στη συνέχεια το στιγμιότυπο από την συνάντηση τους στη σκηνή του «Άλσος»:

@annavissiofficial About last night #toalsos @argiros_konstantinos #annavissi #argiros #argiros_konstantinos #tiktokgreece #live #fypgreece #fypシ Thank you @majenco πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι, στην ίδια εμφάνιση της Άννας Βίσση βρέθηκε και ο αγαπημένος Κύπριος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με τον οποίο τραγουδούσαν μαζί τον Σεπτέμβριο στις ''Notes Live'' στην Λεμεσό.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση