ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Ανησυχία για την Jennifer Anniston

Όλα όσα έγιναν γνωστά μετά τον θάνατο του Matthew Perry

Μαρία Σάββα

Φίλοι της Jennifer Anniston ανησυχούν για την κατάσταση της ηθοποιού, μετά τον θάνατο του Matthew Perry. Η Jennifer Anniston έχει υποστεί σοβαρή επίδραση από την απώλεια του Matthew Perry, με τον οποίο διατηρούσε επί μακρόν μια στενή φιλία και επαγγελματική συνεργασία, σύμφωνα με αναφορές που αναφέρονται στο Page Six.

Από την παρέα των πέντε, φαίνεται ότι η Jennifer και η Courteney Cox είναι οι δύο που έχουν δεχθεί τον μεγαλύτερο πλήγμα. Πιθανώς, η Jennifer είναι αυτή που αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Πρόσφατα, όμως, η Jennifer έχασε ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο, τον πατέρα της, προτού προλάβει να ανακάμψει από αυτήν την απώλεια. Με τον θάνατο του Perry, ένα ακόμη σφοδρό πλήγμα έπληξε την ηθοποιό.

«Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Ακόμα δεν έχει έχει συνέλθει εντελώς και τώρα αυτό τη συνέτριψε» συμπλήρωσε η ίδια πηγή. Ο πατέρας της ηθοποιού, John Aniston, πέθανε σε ηλικία 89 ετών τον Νοέμβριο του 2022. «Ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ», είχε δηλώσει τότε η Jennifer Aniston.

Ο Matthew Perry, όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον εθισμό του, είχε αποκαλύψει ότι η Άνιστον ήταν εκείνη που τον προσέγγισε αρχικά και του στάθηκε την εποχή των «Friends», όταν πια ο εθισμός του έγινε εμφανής στους συμπρωταγωνιστές του.

«Ήταν εκείνη που έφτασε πιο κοντά μου. Ξέρετε, της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι' αυτό», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στην Diane Sawyer τον Οκτώβριο του 2022.

Να αναφέρουμε επίσης πως ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό αφού τη γνώρισε μέσω κοινών φίλων τρία χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την κωμική σειρά, περιγράφοντας λεπτομερώς στα απομνημονεύματά του πώς τον απέρριψε ευγενικά όταν της ζήτησε να βγουν.

«Εκείνη αρνήθηκε, αλλά είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε φίλοι, και εγώ επιδείνωσα την κατάσταση με το να ξεσπάσω: "Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι!"», είπε.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση