ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Aniston και Pitt συνεργάζονται και πάλι μετά από 19 χρόνια

Jennifer Aniston και Brad Pitt έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν

Οκ, Jennifer Aniston και Brad Pitt έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τον τελευταίο καιρό. Μετά την συνάντησή τους στα SAG Awards και τις φωτογραφίες τους από τα backstage που κυκλοφόρησαν έκαναν τις καρδιές των fans τους να λιώσουν πραγματικά.

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, τώρα είναι έτοιμοι να συνεργαστούν και πάλι επαγγελματικά και όπως ήταν φυσικό η είδηση έγινε viral. H τελευταία τους συνεργασία ήταν το 2001 όταν ο Pitt ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Aniston εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο των Friends ως guest παριστάνοντας έναν παλιό συμμαθητή τον οποίο η Rachel δεν συμπαθούσε.

Η συνεργασία τους σήμερα έχει να κάνει με την ζωντανή ανάγνωση της κωμωδίας του 1982, Fast Times At Ridgemont High. Το live event αυτό γίνεται με σκοπό την στήριξη του του Core και άλλων οργανώσεων που μάχονται με τον κορωνοϊό. Η μετάδωσή του θα γίνει μέσω των λογαριασμών της οργάνωσης CORE στο Facebook και TikTok στις 21 Αυγούστου στις 20:00 (ώρα Κύπρου 05:00). Όσοι το παρακολουθήσουν θα μπορέσουν να κάνουν τις δωρεές του για να στηρίξουν τις οργανώσεις.

Μεταξύ άλλων μαζί τους θα είναι και οι Jimmy Kimmel, Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook και Sean Penn.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση