ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Angelina Jolie: Τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών για τα extension της

«Όποιος επιμελήθηκε αυτό το μαλλί ήταν σίγουρα φίλος της Jennifer Aniston».

Ζωή Τουτουντζίδου

Η ηθοποιός Angelina Jolie εμφανίστηκε πρόσφατα στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τiς δύο κόρες της Ζahara και Shiloh για την πρεμιέρα της ταινίας «The Eternals» στην Ρώμη. Όπως ήταν φυσικό, οι τρεις τους έκλεψαν τις εντυπώσεις, τόσο για τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά και για τα όσα είπαν μετέπειτα  σε συνέντευξη τους. Ωστόσο τίποτα δεν μένει κρυφό υπό τις ματιές των θαυμαστών, οι οποίοι κατέκλυσαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχολιάζοντας, όχι το εκθαμβωτικό ασημί φόρεμα της Jolie αλλά τις ανομοιόμορφες, μακριές καστανές τρέσες που ξεχώριζαν στο κεφάλι της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angelina jolie (@angelinajolie_088)

Μερικά από τα καυστικά σχόλια έλεγαν «Μα πως αφήνετε την Angelina Jolie να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με τέτοια extensions, κάποιος πρέπει να απολυθεί». Ενώ άλλα tweets περιλάμβαναν σχόλια όπως «Ποιος έκανε αυτό το χάλι στην Jolie, τι είναι αυτά τα extensions μαλλιών».

Παρατηρώντας ωστόσο τη φωτογραφία καλύτερα και με τις ελάχιστες γνώσεις μου περί κομμωτικής εν μέρη συμφωνώ όχι με τα σχόλια αλλά με την προχειρότητα που τοποθετήθηκαν τα εν λόγω extensions. Το πιο χιουμοριστικό ωστόσο σχόλιο οφείλω να το παραδεχτώ ήταν ένα tweet με τίτλο «Όποιος επιμελήθηκε αυτό το μαλλί ήταν σίγουρα φίλος της Jennifer Aniston».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση