ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Η Jolie φωτογραφίζεται με μέλισσες και στηρίζει τις γυναίκες

Η φωτογραφία συγκλονίζει.

newsroom must

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, η Angelina Jolie συνεργάστηκε με την UNESCO με στόχο να κεντρίσει την προσοχή του κόσμου στην ανάγκη προστασίας των μελισσών.

Συγκεκριμένα, έμεινε ακίνητη και καλυμμένη με μέλισσες για 18 ολόκληρα λεπτά δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα πολύ δυνατό μήνυμα, πως όταν δεν πειράζεις κάτι, δεν σε πειράζει κι αυτό.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για ένα νέο πρόγραμμα το οποίο στηρίζει και στο επίκεντρό του βρίσκονται γυναίκες – επιχειρηματίες που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία.

Ο φωτογράφος Dan Winters, που έκανε τη λήψη, δήλωσε ότι πήρε έμπνευση από ένα πορτρέτο του 1981, όπου ένας μελισσοκόμος στέκεται ενώ μέλισσες του έχουν καλύψει όλο το πρόσωπο.

«Στάθηκε απόλυτα ακίνητη, καλυμμένη με μέλισσες για 18 ολόκληρα λεπτά χωρίς κανένα τσίμπημα», δήλωσε ο φωτογράφος της.

Θα νόμιζε κανείς πως πρόκειται για τη διαφήμιση κάποιου προϊόντος ομορφιάς. Κι όμως, πίσω από αυτή την εικόνα κρύβεται ένα πολύ δυνατότερο μήνυμα.

Στη διάρκεια της φωτογράφισης η ηθοποιός και σκηνοθέτης, ήταν η μόνη που ήρθε σε τόσο άμεση επαφή με τις μέλισσες. Όλοι όσοι βρέθηκαν στο σετ είχαν προστασία εκτός από εκείνη.

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Angelina Jolie με χιλιάδες μέλισσες να την περιτριγυρίζουν:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by National Geographic (@natgeo)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση