ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Angelina Jolie: Αυτός είναι ο νέος φημολογούμενος σύντροφός της

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτόν

Μαρία Σάββα

Νέο σύντροφο φημολογείται να έχει η γνωστή ηθοποιός Angelina Jolie, καθώς πριν μερικές μέρες εθεάθη στο διάσημο εστιατόριο Moby στο Malibu με τον δισεκατομμυριούχο, David Mayer de Rothschild, με τους δύο τους να πέρασαν πάνω από τρεις ώρες στο εν λόγω εστιατόριο.

Ποιος ακριβώς είναι όμως ο γοητευτικός φημολογούμενος σύντροφός της; Ο David Mayer de Rothschild είναι γνωστός δισεκατομμυριούχος και προέρχεται από μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο, την οικογένεια τραπεζίτων Rothschild, γιος της Victoria Lou Schott και του Evelyn de Rothschild.

Είναι επίσης ακτιβιστής για θέματα που αφορούν το περιβάλλον ενώ να αναφέρουμε ότι έχει εργαστεί και ως πρέσβης της Hundai για τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα.

Πέρα από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ο ίδιος φαίνεται να λατρεύει τα ταξίδια, πηγαίνοντας πολύ συχνά σε χώρες που σχετίζονται με την ενασχόλησή του με την κλιματική αλλαγή – μιας και αυτός είναι ο στόχος του σύμφωνα με το Instagram του- όπως ο Αμαζόνιος, ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση