ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ανδρομάχη: «Δεν ξεκουράστηκα όσο ήθελα πριν τον ημιτελικό και αυτό δεν με βοήθησε»

«Η πίεση πιο πολύ υπήρχε στις πρόβες γιατί δεν ήταν όλα όπως έπρεπε να είναι»

Ζωή Τουτουντζίδου

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή διοργάνωση της Eurovision, Ανδρομάχη, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στην Ελλάδα, παραθέτοντας πρόσφατα τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στην σκηνή του Τορίνο, αναφέροντας ότι παρόλο που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό δεν θα άλλαζε κάτι από την εμφάνιση της.

«Η πίεση πιο πολύ υπήρχε στις πρόβες γιατί δεν ήταν όλα όπως έπρεπε να είναι. Δεν ήταν έτοιμα. Έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, όπως τα φώτα για παράδειγμα. Ήταν όμως μια πολύ όμορφη εμπειρία ο ημιτελικός, γιατί προσπάθησα να αποβάλω όλο το άγχος των προηγούμενων ημερών εκεί και βγήκα να το ευχαριστηθώ» εξομολογήθηκε αρχικά η Ανδρομάχη στην Ελένη Μενεγάκη.

Απαντώντας στην συνέχεια, αν θα άλλαζε κάτι από την συμμετοχή της «Δεν θα άλλαζα κάτι γιατί όλες οι στιγμές μου έχουν μείνει πολύ όμορφα. Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν ότι δεν ξεκουράστηκα όσο ήθελα πριν τον ημιτελικό και αυτό δεν με βοήθησε, αλλά δεν πειράζει. Όλα για καλό γίνονται».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση