ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ανατροπή στη δικαστική διαμάχη των #Brangelina

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Αν και ο Brad Pitt με την Angelina Jolie, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από το 2019, το διαζύγιο και οι δικαστικές τους διαμάχες όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους καλά κρατούν, με την τελευταία εξέλιξη να είναι αρκετά δυσάρεστη για τον Pitt.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο δικαστής που διαχειριζόταν την υπόθεση επιμέλειας απομακρύνθηκε, και έτσι ακυρώνεται η απόφασή του να αναγνωρίσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, για τον Pitt.

Μετά λοιπόν και την απόφαση που κατατέθηκε από την επιτροπή τριών άλλων δικαστών, ο John Ouderkirk, που τον περασμένο Μάιο είχε αποφασίσει υπέρ του Pitt αναφορικά με τον χρόνο που θα βλέπει τα 5 ανήλικα παιδιά του, απομακρύνεται από την υπόθεση γιατί «παραβίασε τις ηθικές του υποχρεώσεις».

Με την απόφαση, να οφείλεται στο γεγονός ότι ο δικαστής απέκρυψε τις επαγγελματικές του σχέσεις με το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Pitt, και έτσι η απόφασή του έχει κριθεί ως μεροληπτική.

Ενώ ταυτόχρονα, η απόφασή του θεωρείται άκυρη, με το ‘People’ να αναφέρει ότι, «ο Brad πιστεύει ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ότι η παρούσα κατάσταση δεν ευνοεί τα παιδιά. Πηγαίνει τα πράγματα πίσω για όλους».

Να θυμίσουμε, ότι η Angelina είχε κάνει αρκετές κινήσεις για απομάκρυνσή του από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ σύμφωνα με το ‘Associated Press’, οι δικηγόροι της ηθοποιού είχαν υποστηρίξει ότι «ο δικαστής Ouderkirk της στέρησε το δικαίωμα μιας δίκαιης δίκης, αποκλείοντας ως ακατάλληλα τα αποδεικτικά της στοιχεία σχετικά με την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών, αποδεικτικά στοιχεία κρίσιμα για την υπόθεσή της».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS