ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αναστασία Δημητρά, η νέα πρέσβειρα Ελλάδας - Κύπρου στην καμπάνια του Spotify

Παγκόσμια καμπάνια με τίτλο «Equal» και διάκριση για την Αναστασία Δημητρά

 Η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία Δημητρά κατέκτησε παγκόσμια διάκριση και συγκεκριμένα αυτή της πρέσβειρας ή αλλιώς ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify. Μέσα σε 6 μήνες η Αναστασία έχει γίνει η απόλυτη επιτυχία της Ελληνικής δισκογραφίας και μουσικής σκηνής και αυτό είναι κατόρθωμα από μόνο του. 

Είναι η πρώτη φορά που το Spotify επιλέγει μια Ελληνίδα καλλιτέχνη για να εκπροσωπήσει την παγκόσμια καμπάνια που δημιούργησε με τίτλο «EQUAL» σε συνεργασία με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλο τον κόσμο και που σκοπό έχει να ενισχύσει την παρουσία των γυναικών στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και στη δισκογραφία, δίνοντάς τους ένα βήμα περισσότερο για να διεκδικούν τα δικαιώματα τους στον χώρο. 

Το single που έβγαλε με τίτλο «Αμαρτίες» έχει ξεπεράσει τα 7,5 εκατομμύρια streams στην πλατφόρμα του Spotify κι έχει γίνει τριπλά πλατινένιος ενώ το τελευταίο της κομμάτι με τίτλο «Λίγο Λίγο» ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια streams μόνο μέσα σε ένα μήνα κι έχει γίνει πλέον χρυσό. 

Το νεαρό της ηλικίας της είναι κι αυτό κάτι που είναι υπέρ της σε όλη αυτή την πορεία καθώς δείχνει έναν άνθρωπο γεμάτο ενθουσιασμό, ενέργεια, χαρά και πάθος γι' αυτό που δημιουργεί. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση