ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το ταξίδι του Κάρολου και της Καμίλα στην Αθήνα

Το ζευγάρι θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

newsroom must

Ανακοινώθηκε και επισήμα η επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς στην Αθήνα, στις 24 και 25 Μαρτίου, μετά από την πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κάρολος και Καμίλα θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση όπως και θα γινόταν με τον Μακρόν. 

Ο Μακρόν λόγω των εκτάκτων επιδημικών συνθηκών που επικρατούν στη Γαλλία δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου και θα τον εκπροσωπήσει η Γαλλίδα Υπουργός Αμύνης Φλοράνς Παρλί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα το 2018 και σε μία σπάνια δημόσια έκφραση των συναισθημάτων του για "την πολύ ιδιαίτερη χώρα" που είναι η γενέτειρα του πατέρα του, ο μελλοντικός βασιλιάς δήλωσε ότι αγαπάει την Ελλάδα.

"Πέρα από οτιδήποτε άλλο, η Ελλάδα είναι στο αίμα μου και πάντα με γοήτευαν ο αρχαίος πολιτισμός και η ιστορία της", δήλωσε στην εφημερίδα «Καθημερινή», παραμονές της επίσκεψής του. "Είμαι πολύ τυχερός που έχω επισκεφθεί μερικά από τα πολλά όμορφα και μοναδικά μέρη της Ελλάδας".

Η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες και το μοναδικό κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει επισκεφθεί επίσημα. Ο σύζυγός της, δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και αναγκάσθηκε να φύγει από τη χώρα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1923, μαζί με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Ανδρέα, αποφεύγοντας παρά λίγο την καταδίκη σε θάνατο και την εκτέλεση. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση