ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Amber Heard: Ήταν με τον Elon Musk ενώ παράλληλα ήθελε να τα βρει με τον Johnny Depp

Όλο και περισσότερες πληροφορίες ανιχνεύονται για τον βίο της Amber Heard κατά τη διάρκεια της θυελλώδους σχέσης της με τον Johnny Depp

Νέο πρόσωπο «κλειδί» έρχεται στην επιφάνεια της υπόθεσης των Amber Heard και Johnny Depp οι οποίοι βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη υπό το φως της δημοσιότητας που καλύπτει κάθε νέα έκφανση της κατάστασης. 

Αυτή τη φορά βγαίνει να μιλήσει ο ατζέντης των δύο καλλιτεχνών ονόματι Christian Carino ο οποίος ανέφερε πως η ηθοποιός Amber Heard ενώ βρισκόταν με τον δισεκατομμυριούχο κροίσο, Elon Musk πίσω στο 2016, παράλληλα προσπαθούσε να επιδιώξει επανασύνδεση με τον Johnny Depp δύο μήνες μετά από τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του ηθοποιού για ενδοοικογενειακή βία. 

Σε διάφορες συζητήσεις που διατηρούσε ο ατζέντης μαζί με την ηθοποιό την είχε συμβουλέψει να σταματήσει να βγαίνει με πασίγνωστους και ισχυρούς άνδρες ούτως ώστε να μην εμπλέκεται το όνομά της συνεχώς και η προσωπική της ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο. 

Από την άλλη η Amber Heard φαίνεται να του είχε εκμυστηρευτεί πως ο Elon Musk βρισκόταν εκεί για να της γεμίζει το κενό και πως η ίδια είχε πεθυμήσει τον ίδιο τον Johnny Depp. 

Τέλος, μέσα σε όλα όσα κατέθεσε ο Christian Carino πρόσθεσε πως ουδέποτε είδε την ηθοποιό κακοποιημένη και πως τέτοιου είδους σοβαρές κατηγορίες δεν έθιξαν απλώς την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Johnny Depp αλλά και την καριέρα του. 

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση