ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Amanda Gorman: Θα δώσει συνέντευξη στην Oprah Winfrey

Η 23χρονη ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία με το ποίημα «The hill we climb»

newsroom must

Στην Oprah Winfrey πρόκειται να ανοίξει την καρδιά της η Amanda Gorman. Σε μια συνέντευξη που αναμένεται να καθηλώσει «το κορίτσι του Joe Biden Kamala και Harris» προτίθεται να μιλήσει για τη ζωή της και το ταλέντο της.

Η 23χρονη ήταν το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία των πιο πάνω στις 20 Ιανουαρίου (2021) με το ποίημα «The hill we climb». Η ίδια έχει ήδη στο βιογραφικό της τρία βιβλία στην λίστα του bestseller στο Amazon και αναμένεται να έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Η Amanda καταπιάνεται με την ποίηση, τη συγγραφή και τον ακτιβισμό. Για αυτά τα θέματα λοιπόν αναμένεται να μιλήσει στην παρουσιάστρια Oprah Winfrey στο “The Oprah Conversation” που είναι διαθέσιμο για προβολή από την Apple TV.

Συγκεκριμένα αναμένεται να μιλήσει για το ποίημα που έγραψε ειδικά για την ορκωμοσία, καθώς και για τη διαδικασία που ακολούθησε για τη δημιουργία του. Παράλληλα, θα μοιραστεί ιστορίες από την παιδική της ηλικία που την οδήγησαν στη μεγάλη αυτή στιγμή και στις ελπίδες της για το μέλλον. Ακόμη θα τοποθετηθεί και για τις γυναίκες που την εμπνέουν, όπως η μητέρα της αλλά και άλλοι σημαντικοί ήρωες που έχουν εμπνεύσει την ποίηση της.

Η Oprah για την επικείμενη συνέντευξη σε δήλωσή της είπε «Η Amanda Gorman είναι μια νεαρή γυναίκα που μπήκε στην ιστορία με τεράστια χάρη και αξιοπρέπεια. Ενθουσιάστηκα με το νεανικό της πνεύμα από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε και ανυπομονούσα να την ακούσω να αφηγείται όλα όσα της συνέβησαν τους τελευταίους μήνες».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση