ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Αλλάζει ο καιρός: Ισχυροί άνεμοι σήμερα

Σκόνη, βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ημέρες

Πολύ ισχυροί άνεμοι μέχρι 5-6 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά και νότια παράλια σύμφωνα με το δελτίο της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με τη θερμοκρασία να φθάνει μέχρι τους 28 βαθμούς. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ την Κυριακή αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Η πρόγνωση για τον καιρό
Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σύντομα στα δυτικά και νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα νότια και ανατολικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, για να παραμένει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS