ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αλλάζει και επίθετο η Meghan Markle

Τα τέσσερα επικρατέστερα στην λίστα της

Τα πάνω-κάτω φέρνει στην ζωή της η Meghan Markle. Μέσα σε λίγα χρόνια παντρεύτηκε και έζησε ένα βασιλικό γάμο, έγινε μητέρα, έφυγε από το παλάτι, μετακόμισε στον Καναδά και τώρα... αλλάζει επίθετο.

Πάντως, με τις πρόσφατες αλλαγές που έγινα στην ζωή της, η Meghan, φαίνεται πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ άλλοτε. Μάλλον της πάει η μη βασιλική ζωή. Αφού λοιπόν απομακρύνθηκε από την βασιλική οικογένεια τώρα θέλει να απομακρυνθεί και από την βιολογική της οικογένεια, μιας και δεν θέλει να φέρει πια, το επίθετο του πατέρα της και εμείς δεν την αδικούμε καθόλου.

Τα επικρατέστερα επίθετα λοιπόν που φαίνεται να είναι στην λίστα της Meghan, είναι τέσσερα και δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένειά της.

Μετά τα όσα συνέβησαν και το Megxit, η Meghan, θέλησε να δείξει τον σεβασμό της στους Royals, επιλέγοντας επίθετα από την δική τους οικογένεια. Οι επιλογές λοιπόν είναι οι εξής, το Mountbatten, επίθετο του πρίγκιπα Φίλιππου, το Wales, επίθετο του Καρόλου και του Harry, το Sussex που είναι η κομητεία από την οποία και έχει πάρει τον τίτλο της δούκισσας, και το Mountbatten Windsor, όπως είναι γραμμένος στα χαρτιά και ο γιος της Archie Harrison.

Εσείς πιο πιστεύετε ότι θα επιλέξει;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση