ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Κόκκινο midi φόρεμα, πουά καλσόν και kitty heels
 

Αλέξης Κούγιας: ''Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται ήταν ερωτευμένος μαζί μου''

''Μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο''.

Η κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια όχι απλώς δεν είναι άγνωστη, αλλά φαίνεται να μην έχει ούτε και τελειωμό.

Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή "Πρωινό", ο γνωστός ποινικολόγος αναφερόμενος στον Λαζόπουλο είπε: "Τι να πει αυτό το νούμερο τώρα. Αυτός έχει πεθάνει και δεν το ξέρει. Οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό, στραβό, ανίκανο, ανύπαρκτο δικηγόρο. Είχε πει ότι λάθος βρήκε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει εμένα. Κάθε εβδομάδα έκανε ολόκληρα σκετς με εμένα. Τι να σου κάνω… Αυτός φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και μάλλον έχει έναν ανικανοποίητο πόθο που μάλλον έπεσε σε λάθος πρόσωπο".

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη με κατηγορούμενο τον Αλέξη Κούγια και μηνυτή τον ηθοποιό, για το μεταξύ τους επεισόδιο στο νυχτερινό Κέντρο "Αθηνών Αρένα", όπου εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, τον Μάρτιο του 2019, ενώ την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, ο Λάκης Λαζόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει την δημόσια παραδοχή του Αλέξη Κούγια ότι τον έδειρε χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

"Αφού ομολογεί ο κ. Κούγιας ότι με έχει δείρει χωρίς να του κάνω τίποτα. Τον ευχαριστώ πολύ που ομολογεί την πράξη του, την ανέντιμη", είχε σχολιάσει ο ηθοποιός ο ηθοποιός.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση