ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Αλέξης Γεωργούλης: Η μητέρα του «σπάει τη σιωπή της» για την σεξουαλική επίθεση

Και η Μελίνα Ασλάνογλου παίρνει θέση.

Δέσποινα Άσπρου

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα καθώς έγινε γνωστή η καταγγελία εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση και βίαιη συμπεριφορά σε γυναίκα με την οποία φέρεται να διατηρούσε δεσμό. Και ενώ ο ίδιος βάση του περιβάλλοντός του είναι σοκαρισμένος μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, η μητέρα του «έσπασε τη σιωπή της».

Μιλώντας στο TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου η μητέρα του ηθοποιού και ευρωβουλευτή σημείωσε πως είναι ένας ευγενέστατος και γλυκύτατος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη δήλωσε: «Δεν ξέρω εγώ παιδί μου τίποτα να σου πω. Τι να σου μιλήσω. Εγώ το παιδί μου το ξέρω. Από εκεί και πέρα, ό,τι γίνει, θα φανεί μετά τις εκλογές. Ό,τι είναι και δεν είναι, θα φανεί τότε. Λοιπόν, δεν λέω τίποτα άλλο, να είσαστε καλά».

Θέση θέλησε να πάρει και η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένη για το τι έχει γίνει. Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του. Θα προσπαθήσω να δω τι έχει συμβεί. Τον Αλέξη τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα εξαιρετικό παιδί, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, όσο τον γνώρισα εγώ, με τρομερό ήθος και ποιότητα ψυχής, με ωραία σκέψη και άποψη. Τώρα δε ξέρω τι να πω. Όταν το διάβασα, έπεσα από τα σύννεφα πάρα πολύ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξαφνιάστηκα πολύ, πάρα πολύ. Από όσο τον ξέρω, είναι ένα παιδί που δεν πειράζει άνθρωπο. Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του γιατί τον αγαπώ πολύ τον Αλέξη».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση