ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Alexandria Ocasio-Cortes: αρραβωνιάστηκε με τον Riley Roberts

Η πολιτικός και ακτιβίστρια αρραβωνιάστηκε με τον άνθρωπο με τον οποίο ήταν για χρόνια μαζί

Χαρούμενη η περίοδος που διανύει η 32χρονη πολιτικός και ακτιβίστρια αφού το «Insider» επιβεβαίωσε χθες πως η Alexandria Ocasio-Cortes αρραβωνιάστηκε με τον Riley Roberts με τον οποίο διατηρούσε σχέση από τα χρόνια των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο. 

Ο αρραβώνας τους έγινε όταν η ίδια επισκέφθηκε το πατρικό της σπίτι στο Πουέρτο Ρίκο και το επιβεβαίωσε και μόνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας το εξής:

«Είναι αλήθεια! Σας ευχαριστώ όλους για τις ωραίες σας ευχές». 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pop Faction (@popfaction)

Σύμφωνα λοιπόν, με όλες τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το «Insider», οι δύο νέοι προσπάθησαν να κρατήσουν γενικότερα τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να μπλέκεται και η πολιτική καριέρα της Cortes και πριν πολιτικοποιηθεί η ίδια και εκλεγεί. Κανένας σχε΄δον από το περιβάλλον τους δεν γνώριζε για την ύπαρξη αυτής της σχέσης με την ίδια την Alexandria Ocasio-Cortes να μη μιλάει γι' αυτήν. 

Ο Riley Roberts είναι από την Αριζόνα και προέρχεται από ένα ευκατάστατο περιβάλλον καθώς είναι γόνος οικογένειας που ασχολείται με ακίνητα ενώ ο ίδιος είναι επαγγελματίας στον τομέα του μάρκετινγκ. 

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το αν θα ακολουθήσει και γάμος μετά τον αρραβώνα.

Δείτε τη δημοσίευση της Alexandria Ocasio-Cortes στο Twitter, ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση