ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Alec Baldwin: «Σταματήστε να με ακολουθείτε παντού»

Ο ηθοποιός ξέσπασε στους δημοσιογράφους

Ζωή Τουτουντζίδου

Για την τραγωδία του θανάτου της Halyna Hutchins, μίλησε ο ηθοποιός Alec Baldwin στους δημοσιογράφους ζητώντας τους να σταματήσουν να τον ακολουθούν παντού. Συμπληρώνοντας πως με την Halyna βγήκανε μαζί για φαγητό πριν τα γυρίσματα και το ατύχημα με το όπλο. Ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ίδιος συνεργάστηκε αμέσως με την αστυνομία για την διαλεύκανση του ατυχήματος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι με ήταν φίλοι  με την Halyna και πως όλο το cast ήταν μια δεμένη ομάδα, λέγοντας «Περιστασιακά συμβαίνουν ατυχήματα στα γυρίσματα ταινιών, αλλά αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι ένα συμβάν που τυχαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Είμαστε στην Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σετ; Δισεκατομμύρια. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όταν κάτι πάει στραβά και προκύπτει μια τέτοια ολέθρια καταστροφή πρέπει να ληφθούν ορισμένα μέτρα, κατάλληλα όπλα, πλαστικά, χωρίς κανονικές σφαίρες. Αλλά αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ».

Στην συνέντευξη βρισκόταν με την γυναίκα του, η οποία μάλιστα σε μια προσπάθεια να τον προστατεύσει πολλές φορές απαντούσε για αυτόν με τον ίδιο να ενοχλήθηκε από την κίνηση της αυτή λέγοντας την «Κάνε μου τη χάρη. Θα απαντήσω στην ερώτηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση