ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Alec Baldwin: Αποσύρονται οι κατηγορίες εναντίον του για την τραγωδία στο Rust

Είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Δέσποινα Άσπρου

Ευχάριστα τα νέα για τον ηθοποιό Alec Baldwin που είχε κατηγορηθεί  για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον φονικό πυροβολισμό της Halina Hutchins κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας  Rust τον Οκτώβριο του 2021 αφού οι ποινικές κατηγορίες αποσύρθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, στον ηθοποιό είχαν απαγγελθεί δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους ειδικούς εισαγγελείς του Νέου Μεξικού, γνωστοποιήθηκε ότι «τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία» για την υπόθεση, και τα οποία θα ερευνηθούν, άλλα όπως μπορούμε να καταλάβουμε ήταν καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Αυτή η απόφαση δεν απαλλάσσει τον κ. Alec Baldwin από την ποινική ενοχή και ενδέχεται να απαγγελθούν εκ νέου κατηγορίες», συνέχισε η δήλωση, προσθέτοντας πως «Η έρευνά μας για παρακολούθηση θα παραμείνει ενεργή και συνεχής».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόφαση να αποσυρθεί η υπόθεση εναντίον του Alec Baldwin και ενθαρρύνουμε την απόφαση για μία σωστή έρευνα για τα γεγονότα και τις συνθήκες αυτού του τραγικού δυστυχήματος», δήλωσαν οι δικηγόροι.

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κατηγορήθηκε τον Ιανουάριο για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον πυροβολισμό κατά λάθος της Halina Hutchins, κατηγορία που θα μπορούσε να επιφέρει έως και 18 μήνες ποινή φυλάκισης εάν καταδικαζόταν.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS