ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Ακόμη μια απίστευτα cute φωτογραφία που δημοσίευσε η Kylie, με τη μικρή Stormi

Η μικρή Stormi που έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας είναι όσο στιλάτη είναι και η μαμά της η Kylie.

newsroom must

Η μικρή Stormi που έχει κλέψει τις καρδιές όλων μας είναι όσο στιλάτη είναι και η μαμά της η Kylie. H Kylie δημοσίευσε μια άκρως χαριτωμένη φωτογραφία με την μικρή της, η οποία είχε υιοθετήσει το ΄’’Coachella Street Style’’. Η μικρή φόρεσε για ένα χαλαρό απόγευμα του Ιανουαρίου ένα outfit εμπνευσμένο από το Απριλιάτικο music festival! Πιο συγκεκριμένα, η Stormi φορούσε ένα μπλουζάκι που είχε σχεδιασμένους κάκτους με spray, ένα τζιν με διάφορα πολύχρωμα πρόσωπα από τον David Bowie και δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα κίτρινα sneakers που έχουν πάνω μπλέ αστεράκια.  

Ωστόσο η Kylie έγραψε σαν λεζάντα στη φωτογραφία : ‘’Love of my life.’’ Με αυτή τη φράση συμφώνησε και ο σύντροφος της Kris Jenner, Corey Gamble, αφού σχολίασε κάτω από της φωτογραφία ‘’Me too.’’. Eπιπρόσθετα, σύμφωνα με μια πηγή η οποία είναι κοντά στην οικογένεια μίλησε στο HollywoodLife στις αρχές του 2020: ‘’ Αυτή τη στιγμή η Kylie επικεντρώνεται στον εαυτό της και στη κόρη της και πραγματικά αυτές είναι οι μόνες της ανησυχίες.’’ Ωστόσο οι Kylie  έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της αφού η ίδια αναλαμβάνει τις περισσότερες ευθύνες της κόρης της, δεν τα αφήνει όλα στις νταντάδες. Στο μεταξύ μια άλλη πηγή δήλωσε τα εξής : ‘’ Η Kylie Jenner δεν πάλεψε πολύ ως ανύπαντρη μητέρα, αφού έχει και τη βοήθεια νταντάδων. Η ίδια η Kylie όμως και αλλάζει πάνες, και παίρνει την μικρή Stormi στο πάρκο να παίξει.’’  

Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι η Kylie μπορεί να συνδυάσει προσωπική ζωή, μωρό αλλά και καριέρα και φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλά!  


Η μικρή φόρεσε για ένα χαλαρό απόγευμα του Ιανουαρίου ένα outfit εμπνευσμένο από το Απριλιάτικο music festival! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση