ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ακόμη και η Scarlett Johansson «θάβει» μυστικά του παρελθόντος

Η διάσημη τόσο για το ταλέντο όσο και την ομορφιά της, Scarlett Jonasson εξομολογείται τι δεν θα ήθελε να μάθουν ποτέ τα παιδιά της.

newsroom must

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Είναι γνωστόν τοις πάσι πως όλοι μας έχουμε «ένοχα» μυστικά για τα οποία θα θέλαμε να είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και να μη διαρρεύσουν ποτέ, οπότε μία διάσημη φιγούρα δεν μένει πίσω.

Η δημοφιλής και εκρηκτική ηθοποιός Scarlett Johansson βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή “The Drew Barrymore» και μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ούσα μαμά, δεν θα ήθελε ποτέ τα παιδιά της να μάθουν για τις εφηβικές τις ατασθαλίες όταν θεωρούσε πως το κάπνισμα ήταν trendy, cool και μαγκιά. 

Θεωρεί πως σε μια τόσο μεταβατική περίοδο στη ζωή της, ο ρόλος της ως μητέρα και καθοδηγητή βρίσκεται σε προτεραιότητα από οποιονδήποτε άλλο επίπλαστο ρόλο που ενδεχομένως να της δοθεί και πιστεύει πως ως μητέρα, θα πρέπει να συμβουλεύει τα παιδιά της να μην πράξουν τα ίδια «λάθη» που ίσως να έπραξε η ίδια. Υποστηρίζει πως η εμπειρία είναι σημαντικός δάσκαλος και σίγουρα καθοδηγητής για όποιον την έχει κατακτήσει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση